Intactible Mlle

Got An Elberta? You'Re In Luck.

Bra att läsa lite olika saker

Det finns så många böcker och det är kul att det finns så mycket som man kan läsa, det är något som jag tycker är väldigt kul. Jag älskar när man kommer in i en bok och bara kan drömma sig bort man kommer in i en annan värld för en lite stund. Ja det är stunder som jag verkligen tycker om och uppskattar. Sen så finns det ju andra böcker som man läser beroende på vad man jobbar eller pluggar med. Man kanske sitter med ledarskapsböcker just nu och försöker att lära sig det och det är ju jättebra.

Hitta det som passar en

Ja det gäller att hitta böcker som man känner passar en och som man gärna vill komma in i och det är ju underbart att det finns så mycket som man kan hitta på och läsa om. Men det är samtidigt kul att pröva att läsa böcker som man inte brukar läsa och som inte kanske faller sig naturligt att läsa. Det är nyttigt och man lär sig mycket genom att läsa lite olika saker och se att man kan läsa sig att tycka om olika stilar och olika typer av böcker. Ja om man brukar fastna för noveller så kanske man ska ge sig på lite fakta böcker eller självbiografier. Ja det kan vara väldigt givande och något som man känner att man skulle vilja läsa mer av sen när man har kommit in i det.
Hur som helst så är det väldigt skönt med böcker och det finns mycket som är roligt och kul och som är väldigt givande. Man lär sig väldigt mycket av att läsa och lära sig nya saker. Så det är väldigt bra att läsa och att läsa fysiska böcker tycker jag istället för att läsa allt på paddan. Men det är vad jag tycker.